Woocommerce

WoocommerceWat is WooCommerce

WooCommerce in een zogenaamde plug-in voor WordPress. Met deze plug-in maak je heel snel een webshop van je website. Dat is echt een kwestie van de plug-in installeren. De plug-in start dan automatisch met een installatie procedure. Helemaal in het Nederlands wordt je aan de hand van duidelijke vragen door de installatie geleid. Je heb echt binnen 5 minuten een webshop klaar die je alleen nog moet vullen met wat je gaat verkopen.

 

 

 

Wat kan ik met WooCommerce

Na de activatie van de plug-in en de installatie procedure heb je van je WordPress site een webshop gemaakt. Uiteraard kan je daar artikelen verkopen die je verzend, maar ook kan je downloads aanbieden of zogenaamde "virtuele" producten. Je moet hierbij denken aan tickets voor concerten of zo. Wat je ook wilt gaan verkopen, met de combinatie van WordPress en WooCommerce ben je er klaar voor.

Wil je zelf aan de slag, dan ga ik het je gemakkelijk maken. Ik heb speciaal voor beginners een drie stappenplan gemaakt. Weet je eigenlijk helemaal niets van webshops maken af, volg dan mijn drie stappen plan en je maakt binnen no time zelf een webshop.