Plan voor je website

Plan voor je websiteJe bent op je goede weg, je gaat het plan voor je website schrijven.

Het plan voor je website is één van de belangrijkste stappen op weg naar een succesvolle website, webshop of beide.

Je kan dit plan natuurlijk gewoon voor je zelf invullen en uitprinten, je hebt dan een prima basis waaruit je kan gaan werken. Maar als je het plan naar mij stuurt heb je iemand die er serieus naar gaat kijken en die er objectief tegenover staat.

Ik ga je dan, als ik er over nagedacht heb, adviezen geven wat de vervolg stappen kunnen zijn. Wellicht krijg je ook wat tips waar jij dan weer mee verder kan. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Het is bedoeld om jou een stap of een paar stappen verder te helpen om je plannen te realiseren.

Als je er voor kiest om je plan met mij te delen krijg je een mail met jouw plan toegestuurd en een mail met een link naar mijn E-book "Een succesvolle website maken". Daar leg ik in uit waar een website uit bestaat. Dat is het eerste wat je gratis van me krijgt. Daarna volgt de mail met een persoonlijk advies.

Succes met het uitwerken van je plan. Ik ben erg benieuwd en hoop dan ook dat je het met mij wilt delen.