In drie stappen een website beginnen

In drie stappen een website beginnenIn drie stappen een website beginnen.

Met het stappenplan "In drie stappen een website beginnen" kan je in no time een website of webshop beginnen. Stap 1 is het maken van een goed doordacht plan. In stap 2 lees je de beginselen waaruit een website of webshop bestaat. In stap 3 ga je met mijn hulp aan de gang.

Als je deze stappen doorlopen hebt, ligt er een stevige basis om je plan tot uitvoer te brengen en is er een begin gemaakt met het maken van jouw website of shop. En dat alles in een paar uur tijd. Gratis en vrijblijvend. Lees de stappen door en maak een start om je plannen uit te voeren.

Als je nog nooit met WordPress hebt gewerkt kan je uitraard mijn gratis cursus "WordPress voor beginners" volgen.

Stap 1

In stap 1 ga je een goed plan maken. Om jou daarbij te helpen heb ik een invul formulier gemaakt. Als je dat invult en verzend, krijg je het per mail toegestuurd. Ook deel je het dan met mij. Ik geef je binnen een paar dagen advies je over plan en ga jou, als je dat wilt, verder helpen. Ook krijg je de link toe gestuurd naar mijn E-book "Een succesvolle website maken". Download het E-book en lees het goed door. Stap 2 heb je dan ook gezet. Dit alles is helemaal gratis en zonder enige verplichting. Wil je stap 1 overslaan? (Wat niet verstandig is, want alles staat of valt met een goed plan) Ga dan naar stap 2 en download gratis mijn E-book.

Stap 2

Als je stap 1 gedaan heb, dan krijg je mijn E-book al toegezonden en kan je deze stap overslaan. Wil jij je plan niet met mij delen maar wel mijn E-book lezen? Vul dan je naam en e-mail in en ik stuur je de link  om mijn E-book te kunnen downloaden. Het is gratis en vrijblijvend.

Stap 3

Nu je een plan hebt, en de basiskennis hoe een website opgebouwd moet worden, is het tijd om je plan werkelijkheid te laten worden. Zoals je waarschijnlijk weet heb je voor een website of shop ergens server ruimte nodig. Om jou de tijd te geven om te leren hoe je een website of shop maakt bied ik je 3 maanden gratis ruimte aan. Je krijgt van mij drie maanden lang gratis een .nl domeinnaam en webhosting gratis. (www.jouwdomeinnaam.nl)

Ik installeer WordPress en als je een webshop wilt ook Woocommerce en jij mag 3 maanden lang werken aan je site of shop. Na drie maanden, of eerder als je dat wilt, ga je mij vertellen hoe je verder wil. Tijdens deze drie maanden mag je ook vragen stellen als je vastloopt bij het bouwen van de site of shop. Ook dit is gratis, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Wil je drie maanden gratis oefenruimte? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga het, normaal gesproken, binnen een paar uur regelen.

Wat let je? Doe het gewoon.

Ook als je stap 1 en 2 niet wil kan dit natuurlijk ook. Zoals ik al zei, geen verplichtingen. Lees eerst even wat de mogelijkheden na drie maanden zijn