Home

Website maken voor beginners en startende ondernemers.

Goedevrienden.nl wil helpen bij een website maken voor beginners en startende ondernemers. Daarom heb ik de GRATIS cursus "WordPress voor beginners" ontwikkeld. De cursus bestaat uit 7 lessen. Bij deze cursus krijg je ook 3 maanden lang gratis webhosting en een .nl domeinnaam. Na het volgen van de cursus heb je een mooie werkende website. En dat helemaal gratis.

Wat moet je daarvoor doen. Heel weinig! Kijk snel voor meer informatie op de pagina Gratis WordPress cursus voor beginners en start direct met het volgen van de lessen.

Website maken voor beginners en startende ondernemers

Vandaag is mijn website online gegaan. Gemaakt door Henk, en het is prachtig geworden. Nu kan ik op een professionele manier een groter publiek bereiken met de dingen die ik maak. En als ik er niet uitkom, dan is Henk er om me met raad en daad bij te staan. Chapeau!

Marjan

WordPress

 WordPress is het ideale CMS voor beginners om een website of blog mee te maken.

Drie stappen plan voor het maken van een website

Voor beginnende ondernemers die zelf een website of webshop willen maken is WordPress in combinatie met WooCommerce de beste optie. Het is een gebruiksvriendelijke combi en gemakkelijk onder de knie te krijgen. Wil jij starten met het maken van een website? Lees dan zeker ook het drie stappen plan dat ik gemaakt heb. In drie eenvoudige stappen maak je een plan en weet je hoe je een succesvol begin maakt.

WooCommerce

 WooCommerce is de beste plug-in om van WordPress een volwaardige webshop te maken.

WordPress

in drie stappen een website beginnen

WooCommerce

Je hebt geen kennis over hoe een website gemaakt moet worden? Geen probleem, ik ga jou helpen. Download als eerste mijn E-book "Een succesvolle website maken" Daarin lees je hoe een website opgebouwd moet worden. Maak vervolgens een plan voor je website. En laat me je daarna helpen door een WordPress site te installeren. Je krijgt drie maanden lang gratis een domeinnaam plus webhosting  zodat jij kan bouwen en leren.  Na drie maanden kan je kiezen hoe je verder wil.

Ook Ineke heeft totaal geen kennis hoe je een webshop moet maken, na overleg over de lay-out en dergelijke heb ik voor haar een webshop gemaakt geheel naar haar wensen. Lees hier onder hoe blij ze er mee is.

Ineke

Henk heeft voor mij een webshop gebouwd. Super tevreden en altijd bereikbaar voor wat voor hulp dan ook. TOP!

Ineke

Wil jij, net als Ineke ook geholpen worden? Ga naar: "in drie stappen een website beginnen" en laat me weten wat je plannen zijn, want ook jou ga ik graag helpen met het bouwen van een website of webshop.

InkClub Voordelig je inkt en papier aanschaffen voor je printer.