De bedrijfsfilosofie achter Goedevrienden

bedrijfsfilosofieDe bedrijfsfilosofie achter Goedevrienden

Ik wil met Goedevrienden bereiken dat beginners en startende ondernemers op een eenvoudige en voordelige manier een website of webshop leren maken.  Dat is de bedrijfsfilosofie van Goedevrienden. Deze naam is gekozen omdat het uitdrukt op welk niveau ik met je om wil gaan. Als vrienden dus, goede vrienden wel te verstaan. Ik wil jou hulp bieden bij het realiseren van je plannen.

Uit ervaring weet ik dat je als startende ondernemer meestal geen groot budget hebt om een website of webshop te laten maken. Het alternatief is dan om dat zelf ter hand te nemen. Dat is op zich natuurlijk een prima idee, maar dan moet je wel weten waar je mee bezig gaat.

En juist daar wil ik jou bij helpen. Om het jou gemakkelijk te maken gaan we een "probeer site" opzetten waar je kan beginnen met de eerste stappen te zetten naar een mooie en succesvolle website of shop. Daar mag je nog van alles fout doen en daar van leren. Ik ben er op de achtergrond om jou te ondersteunen, en dat doe ik met plezier.

Waarom doe ik dit?

Eerlijk is eerlijk, ik wil geld verdienen. Ik ga jou drie maanden lang gratis en vrijblijvend ondersteunen en helpen. Na drie maanden hoop ik dat je zoveel vertrouwen in mij hebt gekregen dat je bij Goedevrienden wilt blijven voor het hosten van je website of webshop. We gaan dan afspraken maken wat de kosten zijn en kunnen we het eens worden dan heb ik een klant c.q. goede vriend erbij.

De kosten zullen je mee gaan vallen, ik maak het liefst de afspraak dat de eerste jaren de kosten laag zijn en dan per jaar oplopen. Het is de eenvoudige redenering dat jij mij pas kan betalen als jij ook geld verdient. En de ervaring wijst uit dat het eerste jaar de verdiensten laag zullen zijn omdat je eerst bekend moet worden. Door te adverteren bijvoorbeeld zal je meer bezoekers en klanten krijgen, maar je hebt nu eenmaal een aanlooptijd. Mijn inkomsten wil ik met jouw inkomsten laten groeien. Voor mij een reden om mijn best voor jou te doen, want als jouw omzet stijgt.... Juist verdien ik ook wat meer.

Mag ik jou helpen je plannen waar te maken? Kijk dan eens bij: in drie stappen een website beginnen. Ten eerste is dat een prima manier om kennis te maken met mijn werkwijze en ten tweede zet je gelijk de eerste stappen naar een succesvolle website of webshop.